Brownies
Ett recept för chokladälskare!
Ugn: 175 grader
300 g margarin
6 dl socker
6 ägg
200 g mörk choklad
200 g ljus choklad
3 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
100 g grovt hackad vit choklad
1. Smält margarin med den mörka och ljusa chokladen
2. Vispa ägg och socker
3. Blanda vetemjöl och bakpulver och häll i äggsmeten
4. Slå i margarin och chokladblandningen i smeten
5. Blanda i den hackade vita chokladen
6. Slå i en bakpappersklädd långpanna
7. Grädda i ca 25 min
8. Skär kakan i rutor när den svalnat

Ugn: 175 grader
300 g margarin
6 dl socker
6 ägg
200 g mörk choklad
200 g ljus choklad
3 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
100 g grovt hackad vit choklad
1. Smält margarin med den mörka och ljusa chokladen
2. Vispa ägg och socker
3. Blanda vetemjöl och bakpulver och häll i äggsmeten
4. Slå i margarin och chokladblandningen i smeten
5. Blanda i den hackade vita chokladen
6. Slå i en bakpappersklädd långpanna
7. Grädda i ca 25 min
8. Skär kakan i rutor när den svalnat


Kommentarer
Trackback